TIP ÖĞRENCİLERİNE ÖNEMLİ TAVSİYELER

Admin
0


Merhaba Arkadaşlar ! Bugün sizlere okuduğunuz üniversitenin sistemi, bulunduğunuz ülkenin şartları her ne kadar da farklı olursa olsun kendimce genellediğim, başarının anahtarı olarak gördüğüm kendi ilkelerimden bahsedeceğim.. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

 ---------- 

Kanalımın doktorların ve öğrencilerin tıp alanında ki kariyer yolculuğunda yardımcı bir kaynak olması için çaba sarf edeceğim.Tabi ki başımdan geçen olayları ve edindiğim tecrübeleri sizlerle paylaşmak için YouTube kanalımı geliştiriyorum.Umarım videolarım hoşunuza gider... 

----------------------- 

🙋🏻 Merhaba arkadaslar ben Dr.Serdest, Ukrayna'da tıp fakültesini bitirdim, Kiev’de uzmanlık eğitimime devam derken savaştan dolayı Berline taşındım.Kariyerimi Almanya'da devam ettirmeyi düşünüyorum. Doktorlara, Tıp Fakültesi öğrencilerine ve de IMG’lere yani uluslararası tıp mezunlarına yönelik bir kanal düşünsemde tabi ki yer yer arkadaşlarımı konuk olarak davet edeceğim ve yer yer kendi hobi alanlarıma da değineceğim bir kanal tasarlıyorum. Umarım bu YouTube Maceramda beni yalnız bırakmazsınız. Desteğiniz benim için çok önemli !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !